بازاریابی جهانی صنایع دستی

بازاریابی جهانی صنایع دستی ایران

بازاریابی جهانی برای صنایع‌دستی ایرانی

بازاریابی جهانی

طبق گفته معاون صنایع دستی کشور، بهمن نامور، نیاز به یک موسسه بازاریابی جهانی و تجارت الکترونیک می باشه تا بتوانیم آن را به شورای صنایع دستی معرفی نموده و آثاری که معر اصالت دارند را به فروش رسانیم.

وی با اشاره به انیکه یکی از اساسی ترین مشکل ها در زمینه صنایع دستی، مربوط به بازاریابی جهانی و تجاری

 سازی میگردد، ابراز داشت: در اجلاس اخیر آسیا و اقیانوسیه که در کویت برگزار شد، نتیجه ای که اعضا از گفتگو گرفتند این بود که موسسات بین المللی را در ارتباط با تجارت الکترونیک معرفی کنند تا آثاری که موفق به دریافت مهر اصالت شورای جهانی صنایع دستی شده اند، معرفی شده و به فروش برسند.

موسساتی از سوی هند، چین و ایران معرفی شده است تا آثار ارزشمندی که در غرب آسیا و اقیانوسیه تولید میشود را ارائه نموده و به فروش برسانند. 

نامور با اشاره به اینکه فاصله زیادی بین نمایندگان ایران در بخش های دولتی و خصوصی وجود دارد، اذعان داشت : زمانی ما یکی از غایبین بزرگ نشست ها و فعالیت های شورای جهانی صنایع دستی بوده ایم اما امروز به یکی از حضار بزرگ این شورا تبدیل شده ایم ولی هنوز نمایندگان ما در بخش های خصوصی، بالاخص موسسات بین المللی فروش الکترونیک و تجاری سازی، توانایی رقابت با اعضایی نظیر چین و یا هند را ندارد. 

هندی‌ها از اینکه ما محمل‌های قانونی درست کرده‌ایم که موجب توسعه شهرهای جهانی شود و زیرساخت‌های لازم توسعه این شهرها را در برنامه ششم توسعه پیش‌بینی کرده‌ایم تعجب کرده بودند و اهمیتی که ما به توسعه زیرساخت ها در شهرهای جهانی میدهیم پی برده اند و برایشان جالب بود.

مطالب بیشتر
فالورهای فیک هیچ ارزشی ندارند

نامور مطلق ضمن خبر از ارائه طرح مادر جهانی صنایع دستی از سوی ایران به شورای جهانی صنایع دستی افزود: معاونت صمایع دستی طی فراخوانی از استان ها درخواست کرد که مسن ترین هنرمند صنایع دستی که حداقل ۹۰ سال دارد را به آن ها معرفی کنند.

پس از این فراخوان ، متوجه حضور بانویی ۱۰۷ ساله، به نام ماه نسا شهسواری پور در سیرجان کرمان شدیم که در حوزه بافت گلیم شیریکی پیچ فعالیت داشت. 

نامور مطلق با بیان اینکه همه‌ اعضای شورای جهانی صنایع دستی در بخش غرب آسیا و اقیانوسیه از طرح مادر جهانی صنایع دستی استقبال کردند، گفت: چینی‌ها و هندی‌ها اعلام کردند در این زمینه تحقیق می‌کنند تا بتوانند مسن‌ترین هنرمند صنایع‌دستی خود را معرفی کنند.

شورای جهانی هم از این موضوع استقبال کرد و قرار شد اعضای آسیا و اقیانوسیه نیز این موضوع را در کشورشان مطرح کنند. آن‌ها درباره نحوه گزینش مشکل داشتند که ما نحوه گزینش خودمان را ارائه دادیم.

درصدد هستیم هر استان یک مادر صنایع‌دستی داشته باشد و مسن‌ترین فرد به عنوان پدر یا مادر صنایع دستی جهان معرفی شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید