رنک گوگل بر مبنای اعتبار اطلاعات وب سایت

رنک گوگل بر مبنای اعتبار اطلاعات وب سایت

رنک گوگل بر مبنای اعتبار اطلاعات وب سایت

محققان گوگل سیستمی را معرفی میکند که با استفاده از آن پیج های سایت بر مبنای حقایق و نه لینک های پیج رتبه بندی میشود

آیا گوگل روزی خواهد توانست که وب سایت ها را برمبنای میزان حقیقی بودن آن ها رتبه بندی کند؟ این مقاله جدید نشان میدهند که آن ها اینکار را کرده اند. 

چشمانتان را ببندید و دنیایی را تصور کنید که در آن صفحات وب سایت نه تنها بر مبنای معروفیتمثلا لینک هایی که به سمت آن ها می رودبلکه بر مبنای درستی اطلاعاتی که ارائه میدهند، رتبه بندی می شود. این دنیا زیاد از ما دور نیست.

یک دانشمند اخیرا اعلام کرده است که تیمی از محققان دانشمند در گوگل مقاله ای را منتشر کرده اند که در آن ایده  اعتماد مبتنی بر دانش (KBT) به عنوان جایگزینی برای تعیین کیفیت صفحات وب سایت با توجه به میزان صحت اطلاعات آن ، توضیح داده شده است. 

در گذشته کیفیت منبع وب سایت با استفاده از سیگنال های بیرونی مانند ساختار هایپرلینک ها ارزیابی میشد. ما راهکار جدیدی ارائه دادیم که مبتنی بر سیگنال های درونی است، مانند صحت اطلاعات حقیقی که توسط یک منبع فراهم شده است.

منبعی که اطلاعات اشتباه آن اندک باشد به عنوان یک منبع قابل اعتماد شناخته می شود. 

در ادامه این مقاله توضیح داده شده است که گوگل چگونه توانسته است از این پروسه استخراج استفاده نماید تا حقایقی که بر روی صفحات وب سایت می یابد را به حقایقی که در پایگاه دانش موثق وجود دارد (مانند Knowledge Graph/Knowledge Vault) ، ارتباط دهد، و به صفحاتی که دقیق تر باشند امتیاز میدهد.

مطالب بیشتر
استفاده اورال بی از AI

در مواردی که یک صفحه منفرد وب سایت حقایق معتبر کافی نداشته باشد، به صفحات دیگری از همان سایت برای تعیین میزان اعتبار مراجعه می شود.

گوگل طی سالیان یک دیتابیس بسیار بزرگ از حقایق ایجاد کرده است، و در سال ۲۰۱۲ آن ها با نام Knowledge Graph معرفی کرد.

این منبع آن دسته از جعبه های اطلاعاتی است که سمت درست نتایج جستجوی گوگل را برای جستجوگران منجمله افراد، مکان ها و نهادهای شناخته شده از آن استفاده می کند. 

نویسنده این مقاله میگوید آزمایش های اولیه بر روی KBT انجام شده است. «ما آن را ۲/۸ میلیارد بار از وب استخراج کردیم و از اینرو توانستیم اعتبار ۱۱۹ صفحه بر روی وب سایت ها را پیش بینی کنیم

از آنجایی که بسیاری از صفحات وب سایت ها حقایق را منتشر نمی نمایند ،ایده KBT الزاما در تمام اینترنت به صورت غیررسمی کار نمیکند و آن ها را به عنوان مرجعی در دیتابیس دانش به شمار نمیآورد.

در راستای این صحبت ها نویسنده مقاله اذعان میدارد که این روش اندازه گیری اعتبار «یک سیگنال مازاد برای ارزیابی کیفیت وب سایت به شمار میرود» که میتواند  همراه با سیگنال هایی مانند پیج رنگ مورد استفاده قرار گیرد و الزاما به عنوان یک جایگزین برای تمام موارد نمیباشد. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید